skip to Main Content
Dagmar Lind Logotype - 2015 - 50 - Horizontal

Små förändringar kan göra stor skillnad. Här hittar du information om vår mest populära tjänst för nya kunder som vill utveckla sin närvaro online.

På nätet är det enkelt att jämföra verksamheter och deras respektive kunderbjudanden. Att bli det givna valet handlar om presentation av ditt företag och sortiment, hur enkelt det är att köpa och helhetskänslan som baseras på samspelet mellan flera nyckelfaktorer.

Som en naturlig följd av våra kunders efterfrågan av en liknande tjänst så har vi utformat Dagmar Lind 50. Tjänsten är ett tydligt erbjudande med en enda uppgift: att göra din närvaro online bättre med små medel.

home-office-336378_1920

Vad är Dagmar Lind 50?

En analys av hur ert företag upplevs och en kartläggning av kundupplevelsen i sin helhet. Vi belyser de 50 konkreta åtgärder som är mest prioriterade för att utveckla ert erbjudande online. Effektivt, träffsäkert och inte minst genomförbart.

Vad får jag i slutändan?

Du får 50 konkreta förslag på åtgärder som förbättrar ditt kunderbjudande och ökar avståndet till dina konkurrenter. Du får resultatet i en rapport i PDF-format som kan spridas internt.  I slutändan håller du en plan i din hand som gör det enkelt att ta nästa steg.

Vem är tjänsten till för?

Företag med en digital plattform som en hemsida, en renodlad e-butik eller har en företagsprofil på sociala medier. Det finns en vilja att utvecklas och är känsla för vikten av en närvaro online för ditt företags omsättning och konkurrenskraft i framtiden.

Vad kostar Dagmar Lind 50?

Tjänsten är en punktinsats och kostar 2 990 kronor exklusive moms.

Är du intresserad av en skräddarsydd lösning går det givetvis att ordna. Det kan handla om exempelvis fokus på ett specifikt område eller köpfunktionalitet. Ta kontakt med oss så diskuterar vi fram en tjänst som passar era behov.

Beställ Dagmar Lind 50 till ditt företag!

VI svarar gärna på dina frågor om du vill veta mer om tjänsten. Skicka ett meddelande så hör vi av oss!