skip to Main Content

När man har roligt på jobbet.

Inget slår känslan av att genomföra lyckade projekt tillsammans med våra kunder. Vi har fått äran att samarbeta med företag inom en mängd branscher som står inför olika utmaningar, men ofta med en gemensam nämnare; en önskan om att skapa vinnande förändringar. Den resan gör vi tillsammans.

Vår filosofi

Ibland är det svårt att hinna med. Gamla rutiner kan vara svåra att förändra, invanda säljstrategier som tidigare fungerat kanske inte längre ger resultat, eller så säljer ni som aldrig förr men har inte verktygen att hantera en expansion.

På Dagmar Lind brinner vi för att hjälpa verksamheter att uppnå optimal lönsamhet och därmed få möjlighet att fortsätta arbeta med det de älskar. Vi gör det genom att erbjuda tjänster inom rådgivning, strategi, projektledning, förhandling och internationalisering.  Vi fokuserar på vilken riktning ett företag ska arbeta mot, utformar en träffsäker strategi, säkerställer genomförandet och tillhandahåller stöd i komplexa frågor.

Vi fokuserar på förändringar som har direkt inverkan på ett företags kunderbjudande. Det vill säga det värde du levererar till dina kunder. Vi fokuserar på vad du säljer, hur du säljer och vem du säljer till. Genom ett helhetsperspektiv på den värdeskapande leveranskedjan hjälps vi åt att skapa vinnande förutsättningar så du träffsäkert når ut till din marknad och morgondagens kunder. Låt oss upptäcka nya affärsmöjligheter tillsammans.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller bara vill ta en fika för att prata om just din verksamhets utmaningar!

 

 

Utforska hur vi kan hjälpa din verksamhet 
Vi erbjuder tjänster med rådgivning som den röda tråden.