skip to Main Content

Rådgivning

Dagmar Lind erbjuder rådgivning och stöd i komplexa frågor. Vi ser helheten och förstår din verksamhets utmaningar. Tillsammans fattar vi beslut som ger dig rätt förutsättningar att öka din lönsamhet och utveckla din verksamhet.

VÅR SYN PÅ ROLLEN SOM RÅDGIVARE

På Dagmar Lind arbetar vi nära våra kunder och inte minst inom den rådgivande delen av vår verksamhet. Vi är stolta över vår förmåga att sätta oss in i våra kunders branscher. Det bottnar i ett genuint intresse för att skapa ett positivt förändringsarbete och tillsammans är vi en oslagbar strategisk kombination.

Du är expert på din verksamhet och vi tillför ett externt affärsmannaperspektiv med nya infallsvinklar. Vårt arbetssätt resulterar i ett närvarande samarbete där vi har kontinuerlig inblick i vad som händer i din organisation. Det möjliggör rådgivning efter dina behov.


FLEXIBLA RÅD PÅ DINA VILLKOR

Våra kunder använder våra rådgivningstjänster på olika sätt. De nyttjas vid såväl informella telefonsamtal som vid personliga möten där mer omfattande förberedelser ligger bakom våra expertråd.

Vi erbjuder även upplägg som inkluderar deltagande vid ledningsgruppsmöten, advisory boards och referensgrupper. Flexibilitet är ledordet och ambitionen är att ses som en förlängning av er verksamhet med möjlighet att tillföra de positiva aspekter som en objektiv och extern part kan erbjuda.

Rådgivning
Rådgivning

Rådgivning = den röda tråden

Vi sätter en stor ära i att låta vår rådgivande roll prägla alla våra samarbeten. Vår närvaro ska resultera i givande samtal för våra kunder och driva deras förändringsarbete framåt. Samtliga av våra tjänster inkluderar den rådgivande delen och varierar i utsträckning beroende på uppdragets karaktär.

coffee-1250409_1920

Vi letar efter nya affärsmöjligheter åt våra kunder

På Dagmar Lind har vi ambitionen att arbeta nära dig som kund. Vårt kommunikativa arbetssätt gör att vi har möjlighet att vara engagerade i er verksamhet även när vi inte har ett pågående projekt. Inblicken i våra kunders fokusområden och inte minst branscher bidrar till vårt aktiva arbete att skapa nya lönsamma sammanhang för alla parter. Här listar vi några konkreta exempel på vad det kan handla om.

  • Lösningar där produkter från olika företag erbjuder marknaden något nytt
  • Nya plattformar att synas på
  • Matcha en kunds behov med en annan kunds tjänster

Vi berättar gärna mer om vad vi gör.

Nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa din verksamhet? Skicka ett meddelande så hör vi av oss!